VIDEO Messi u strašnom padu ozlijedio ruku, poznata prva dijagnoza

Foto: Screenshot

BARCELONA je u devetom kolu španjolske lige pobijedila Sevillu s 4:2 na Camp Nouu. Za Barcu su zabijali Coutinho, Messi, Suarez i Rakitić, dok su strijelci za goste bili Sarabia i Muriel.

>BARCELONA - SEVILLA 4:2 Rakitić strijelac, Ter Stegen spašavao Barcu

>VIDEO Pogledajte Ter Stegenov show protiv Seville

>VIDEO Rakitić fantastičnim volejem zabio Sevilli

Barca je sjajno otvorila utakmicu i već u 12. minuti povela s 2:0. Čudesni Argentinac Lionel Messi prvo je asistirao Coutinhu za 1:0 pa sjajno zabio za 2:0. Camp Nou je veličao Messija i društvo, no u 16. minuti susreta cijeli je stadion utihnuo. Messi je u jednom duelu nezgodno pao na desnu ruku i ozlijedio je. Liječnici su dugo pružali pomoć Barcinom čarobnjaku i stavili mu povez oko ruke. Messi nije mogao nastaviti utakmicu te je umjesto njega u igru ušao Dembele. 

Messi je odmah nakon izlaska otišao u bolnicu gdje su ga liječnici dodatno pregledali. Barcelona je na službenim stranicama objavila da Messi ima frakturu kosti desne ruke. Oporavak bi trebao trajati oko tri tjedna.

Barcelona sljedeće nedjelje dočekuje Real Madrid, a Messi neće biti u sastavu za  El Clasico.

Bit će to prvi sudar Barcelone i Reala bez Cristiana Ronalda i Messija. Argentinac će propustiti i važan susret protiv Intera u Ligi prvaka 24. listopada (srijeda).

 

Barca je ovom velikom pobjedom skočila na prvo mjesto ljestvice sa 17 bodova, jednim manje od drugoplasiranog Alavesa. Sevilla je na trećem mjestu.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više