Esport

VIDEO Mislav Oršić je hit i u FIFA-i 20: "On ne promašuje!"

Foto: Getty Images/Gulliver Image

POSLJEDNJIH  tjedan dana zvijezda Dinama Mislav Oršić i njegova Inform kartica u FIFA-i 20 pravi su hit. Zovu ga najboljim igračem s ocjenom 82 u povijesti igre, a popularni YouTuber MattHDGamer, s više od dva i pol milijuna pretplatnika na YouTubeu, objasnio je i zašto. 

Preporod 26-godišnjeg Mislava Oršića pod Bjelicom u Dinamu nije prošao nezapaženo ni u najpopularnijoj nogometnoj igri na svijetu. Zahvaljujući sjajnim nastupima u dresu Dinama Oršić je dobio Inform karticu u igri s ukupnom ocjenom 82, što je za devet više nego što mu je iznosila ocjena na izvornoj kartici povodom izlaska igre. 

Screenshot: FUThead

Međutim, kako ističe MattHDGamer, Oršić ima nevjerojatne ocjene za vrlo važne atribute. Balans mu je ocijenjen s 95, kao i sprint, ubrzanje mu je 93, a snaga udarca 88. Ukratko, Oršić je s ocjenom 82 gotovo neuništiv na terenu. Svega nekoliko igrača u cijeloj igri brže je od Oršića, a to su Adama Traore, Theo Walcott i Kylian Mbappe te ikone poput brazilskog Ronalda i Pelea. Kako Oršić izgleda u igri kada s njim upravlja igrač koji zna što radi, provjerite u videu. 

Oršića i Dinamo prvo u petak očekuje derbi protiv Hajduka na Maksimiru, a u utorak ključna utakmica u Ligi prvaka protiv Atalante. Upravo bi Oršić, kao i dosad, trebao biti jedan od glavnih aktera na terenu u obje utakmice. 

Pročitajte više