VIDEO Modrić oduševio potezom kod Realovog gola. Fanovi: Wow!

Screenshot: Twitter

VINICIUS JUNIOR zabio je gol u 38. minuti prve polufinalne utakmice Lige prvaka, kojim je Real Madrid poveo 1:0 protiv Manchester Cityja. Kevin De Bruyne je u drugom poluvremenu zabio krasan pogodak za konačnih 1:1 na Santiago Bernabeuu. Uzvrat se igra na stadionu Etihad u srijedu, 17. svibnja.

Eduardo Camavinga i Luka Modrić pokrenuli su akciju duboko na svojoj polovici. Francuski reprezentativac, koji je ponovno igrao na mjestu desnog bočnog iako je inače središnji veznjak, potom je povukao loptu. Pretrčao je velik dio terena na stadionu Santiago Bernabeu, a zatim dodao Viniciusu. Brazilski ofenzivac se namjestio na desnu nogu i fantastično pogodio s dvadesetak metara. Golman Cityja Ederson se bacio, no nije mogao doći do lopte.

Fanovi oduševljeni Modrićevim potezom

Fanovi na Twitteru oduševljeni su Modrićevim potezom u ovoj akciji Reala. Kapetan hrvatske reprezentacije odigrao je dupli pas s Camavingom i tako izbacio dvojicu suparničkih igrača. "Kakav dodir", stoji u jednom tvitu.

"Briljantna akcija Modrića i Camavinge na lijevoj strani, a Vinicius je zabio golčinu. Real vodi nakon što je City dominirao na početku utakmice", napisao je drugi korisnik Twittera, dok treći smatra kako bi se trebalo "ustati" Modriću i Camavingi zbog odigrane akcije.

"Navijači Madrida su bili 'razočarani' što je Modrić u prvoj postavi. Ovo dodavanje za Camavingu je vrijedno najboljeg ikad", piše još jedan navijač.

Pročitajte više