Video: Modrić slomio kost, neće igrati tri mjeseca!

LUKA MODRIĆ slomio je kost i van terena će biti dva do tri mjeseca! Lošu vijest potvrdio je liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević.

"Luki Modriću je prema rezultatima prvim dijagnostičkih obrada dijagnosticirano puknuće lisne kosti (lat. fibula) bez pomaka i već sutra uslijedit će daljnja obrada te ćemo imati detaljnije informacije", službeno je očitovanje liječnika reprezentacije Zorana Bahtijarevića.

"Ono što se u ovome trunutku može kazati, a odnosi se na moguće vrijeme oporavka, jest činjenica da isti može potrajati i dva do tri mjeseca. U svakom slučaju, za preciznije prognoze treba sačekati daljnju medicinsku obradu", zaključio je Bahtijarević.

Za one koji ne znaju riječ je o dugoj kosti koja se nalazi u potkoljenici, s lateralne strane goljenične kosti (lat. tibia) s kojom je uzglobljena na gornjem i donjem kraju.

Opet kobni Birmingham

Luka Modrić morao je napustiti utakmicu protiv Birminghama u 48. minuti zbog ozljede koju je zaradio u duelu s Leejem Bowyerom! Playmaker hrvatske reprezentacije teren je napustio šepajući, a zamijenio ga je Peter Crouch. Podsjećamo, tešku ozljedu zbog koje je Eduardo da Silva s terena izbivao više od godinu dana također je zadobio u utakmici protiv Birminghama!

Tottenhamovi liječnici pokušali su ozljedu sanirati na licu mjesta kako bi Modrić mogao nastaviti utakmicu, ali Redknapp je brzo shvatio da nema izbora i zamijenio ga. Samo dan prije okupljanja reprezentacije za dvije važne utakmice Slaven Bilić vjerojatno nije mogao dobiti gore vijesti.

Podsjećamo, okupljanje hrvatske reprezentacije zakazano je za nedjelju u 19 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton, a već u ponedjeljak ujutro se putuje u Rovinj na pripreme za utakmicu protiv Bjelorusije 5. rujna na Maksimiru i Engleske 9. rujna na Wembleyju.

Redknapp: Modrićeva ozljeda ne izgleda lijepo  
 
U petoj minuti sudačke nadoknade utakmice Aaron Lennon pogodio je mrežu Birminghama i donio Tottenhamovoj momčadi 2:1 pobjedu, četvrtu u jednako toliko odigranih utakmica u Premiershipu.

Unatoč pobjedi kojom su nastavili pobjednički niz, menadžer momčadi Harry Redknapp nije isijavao zadovoljstvom nakon utakmice. Štoviše, obrušio se na izvedbu svojih igrača.

"Zadovoljan sam dosadašnjim razvojem prvenstva, ali već napoluvremenu ove utakmice trebali smo imati nedostižnu prednost. Peter Crouch je bio sjajan, no trebao je zabiti tri ili četiri pogotka", kazao je i nastavio:

"Ozlijedio nam se Ledley, koji osjeća bol u preponama i ne znam koliko ga dugo neće biti. I Modrićeva ozljeda ne izgleda lijepo, pa mi bez njih, te Dawsona i Woodgatea, na koje već neko vrijeme ne mogu računati, momčad izgleda prilično reducirano".

Pročitajte više