tottenham

VIDEO Mourinho u čudu nakon pitanja novinara: O čemu ovaj?

Foto: Screenshot

TOTTENHAM sutra navečer u gostima kod Evertona igra utakmicu 32. kola Premiershipa uoči koje je Jose Mourinho danas održao press konferenciju.

Nešto ranije Spursi su na Twitteru predstavili Dulux kao novog sponzora kluba, proglasivši ga službenim klupskim dobavljačem boje. Tim povodom na Tottenhamov stadion stigao je i prekrasni engleski ovčar koji je inače maskota te tvrtke.

Pas je pozirao na terenu te u svlačionicama, a jedan od novinara pitao je Mourinha na virtualnoj press konferenciji kako komentira novog klupskog sponzora. Mourinho je u čudu gledao u ekran dok mu je novinar pokušao objasniti pitanje. Komična situacija može se pogledati na videu od 5:04.

"Jose, poznati ste kao ljubitelj pasa. Sviđa li vam se engleski ovčar vašeg novog sponzora?" upitao je novinar.

"O čemu ovaj?" pitao je Mourinho klupskoga glasnogovornika.

"Dulux. Njihov logo je engleski ovčar. Znam da vi volite pse, a oni su danas doveli psa na stadion pa me zanima što kažete na to?" inzistirao je novinar.

"Što me pitao?" opet je Mourinho pitao glasnogovornika, nakon čega se novinar počeo smijati, a glasnogovornik je prekinuo pitanje.

Sponzor ismijavao klub

Ono je došlo nakon katastrofalnog početka suradnje Duluxa i Tottenhama. Nakon što je Tottenham na Twitteru objavio suradnju, bilo je i posprdnih komentara navijača u koje se uključio i sam Dulux.

Jedan navijač napisao je da se kante boje mogu skladištiti u trofejnim vitrinama budući da su one prazne, na što je Dulux odgovorio memom na kojemu se Tottenhamove vitrine prodaju. Drugi navijač pitao je može li simpatični pas igrati stopera, na što je Dulux odgovorio da bi vjerojatno bio bolji od klupskih stopera.

Komentari Duluxova profila na Twitteru su kasnije obrisani, a njihov community manager je navodno dobio otkaz.

Pročitajte više