LIGE PETICE

VIDEO Otkriveno zašto je Gravesen "želio ubiti" Robinha na treningu

Foto: Twitter

SUKOB na treningu Reala od prije 13 godina do danas je ostao nerazjašnjen. Tada je španjolski klub vodio Fabio Capello, a svlačionica je bila puna zvijezda. Među njima je tu bio i Thomas Gravesen, koji je na treningu, pred očima suigrača, krenuo udariti Brazilca i nastao je kaos.

"Gravesen je bio pomalo lud, Robinho mu je napravio 'bicikl', a Gravesen je poludio ... Onda je Robi opet učinio isto i dobio udarac. Nakon toga se zaustavio i pogodio Gravesena u prsa, a zatim je nastao nered...", otkrio je Julio Baptista, koji je u to vrijeme bio napadač Reala.

"Capello ih je obojicu izbacio s treninga. Prvi je prema svlačionici krenuo Robinho, a za njim je krenuo i Gravesen koji je ponavljao da će ga ubiti. Jedva smo zaustavili fizički obračun", ispričao je Baptista. 

Inače, Gravesen je odigrao 49 utakmica za Real i zabio jedan gol u 18 mjeseci koliko je bio član kluba. Danac je završio karijeru u ljeto 2008. S druge strane, Robinho je od 2005. do 2008. za Real nastupio 137 puta, a postigao je 35 golova uz 23 asistencije. 

Danas je omaleni 35-godišnji Brazilac član Istanbul Bašakšehira, za koji je zabio 12 golova ove sezone. 

Pročitajte više