Petev: Samo smo krivi za gol, radimo glupe greške

 Foto: Hina

 DINAMO nije uspio pobijediti Rijeku u derbiju najboljih momčadi Prve HNL. Rijeka je povela i s igračem manje obranila bod (1:1)  koji ju je ostavio na vrhu sve do proljetnog dijela sezone.

Dinamov trener Ivajlo Petev propustio je veliku šansu približiti se najvećem rivalu. Nakon utakmice je priznao da nije zadovoljan takvim ishodom.

"Prvih 15 minuta nisu bili dobri za nas. Nakon toga smo stvorili nekoliko šansi, primili smo gol za koji smo sami krivi. Bili smo malo nakon toga neorganizirani. Iskoristili smo dobro čovjeka viška. Zabili smo gol, imali par minuta da preokrenemo utakmicu, ali bili smo spori i ostalo je 1:1".

Na pitanje je li zadovoljan bodom nakon što je gubio, Petev je rekao: "Naravno da nisam zadovoljan jer smo imali 5-6 šansi iz kojih nismo zabili gol. Moramo učiti iz naših grešaka. Šteta što smo i sada i u Ligi prvaka primili golove iz naših glupih grešaka".

"Loše smo otvorili utakmicu. Nismo radili što smo planirali, digli smo se kasnije i imali dobre šanse, a svjesni smo da ne možemo stvoriti 10 šansi protiv Rijeke. Ovo nije najbolje što Dinamo može pokazati", dodao je Petev.

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pročitajte više