TRANSFERI

VIDEO Rangersi predstavili Čolaka

Foto: Screenshot (Twitter)

ANTONIO MIRKO ČOLAK (28) potpisao je za škotske Rangerse. Proteklih tjedana spominjalo se kako će hrvatski napadač napustiti PAOK i potpisati za škotskog velikana i nedavnog finalista Europa lige, a to se i dogodilo. Nagađa se da su Škoti Čolaka platili približno tri milijuna eura. Čolak je potpisao trogodišnji ugovor. Rangersi su ovim videom predstavili napadačku akviziciju.

 

Čolak: Želim osvajati naslove

"Zaista sam jako sretan što sam potpisao za Rangerse. Već sam igrao pred tim nevjerojatnim navijačima, a sada želim iskusiti kako je biti dio ovog ogromnog kluba, osvajati naslove i ostvarivati sve ciljeve koje klub ima. Želim biti dio obitelji i jako sam uzbuđen i jedva čekam započeti", rekao je Čolak nakon potpisa.

Menadžer kluba Gio van Bronckhorst je rekao: "On je vrlo iskusan igrač koji je igrao na visokoj razini i postigao puno golova za momčadi koje je igrao. On je igrač koji nam je trebao i dat će nam veliku snagu u napadu."

Briljirao u Švedskoj

Čolak je 2020. iz Rijeke otišao u PAOK. Grci su ga u ožujku prošle godine poslali na posudbu u švedski Malmö, u kojem je proveo devet mjeseci. Čolak je upisao tri nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Igrao je u prijateljskoj utakmici protiv Turske te u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. protiv Slovačke i Slovenije. Nije postigao gol.

Pročitajte više