VIDEO Rijeka predstavila novo oružje u borbi za naslov

Foto: HNK Rijeka

 ROMAN BEZJAK vratio se u Rijeku nakon pola godine i spreman je nastaviti gdje je stao prije nego što je napustio HNL kao najbolji strijelac lige prošlog ljeta.

Slovenski napadač u utorak se vratio u Rijeku u kojoj će ostati na posudbi iz Darmstadta do kraja sezone, a danas je i službeno predstavljen navijačima.

"Zadovoljan sam što je postojala opcija da se vratim u Rijeku. Dogovorili smo se s Darmstadtom da je ovo najbolje za mene i klub", rekao je Bezjak.

"Već prošle sezone imali smo cilj osvojiti prvenstvo. Nismo uspjeli, sada imamo novu priliku i svi ćemo dati sve od sebe da taj cilj ostvarimo. U Rijeci se pokazalo da nema veze koji igrači odlaze, ekipa se uvijek posloži i nema straha kada netko ode. Povratak u Rijeku je najbolja moguća opcija", dodao je Bezjak.

Od njega se očekuju velike stvari u nastavku sezone. Rijeka u drugi dio sezone ulazi sa šest bodova prednosti ispred Dinama, a nakon što je propao već dogovoreni dolazak Nikice Jelavića, Bezjak je uskočio kao rezervna opcija i pravi odgovor na Dinamov povratak Sammira i dolazak Guilhermea.

"Zadovoljstvo mi je pozdraviti Romana, svi znamo što je već napravio u Rijeci i drago nam je da ćemo imati priliku ponovo ga vidjeti u našem dresu. Prilagodba bi trebala trajati dvije do tri sekunde. Romane sretno i želim ti da nastaviš gdje si stao", rekao je Rijekin direktor Ivan Mance.
 

Pročitajte više