VIDEO Sandra nakon pobjede: "Od koga sam ja izgubila u Bruxellesu..."

Foto: Screenshot

SANDRA PERKOVIĆ pomela je konkurenciju na 68. Hanžekovićevom memorijalu.

Najbolja svjetska diskašica bacila je 67,60 metara i tako za gotovo tri metra pobijedila Kubanku Yaime Perez, koja ju je nedavno pobijedila na mitingu Dijamantne lige.

"Kad pogledam ove rezultate pitam se od koga sam ja to izgubila u Bruxellesu. Ne znam jesu li druge cure uopće došle bacati. Žao mi je za tu Dijamantnu ligu, ali ja sam veliki humanitarac pa sam prepustila dijamant nekom drugom. Mama ionako više ne zna gdje će s njima, imam ih šest. Danas sam se osjećala puno bolje. Baciti preko 67 metara u ovako lošim uvjetima je kao preko 70 u normalnim", rekla je Sandra nakon pobjede.

"Evo, još deset metara pa će biti svjetski rekord, ha, ha. Samo bih željela svima zahvaliti na podršci. Moj posao je bacati disk po bilo kakvom vremenu, ali ljudi nisu morali doći po kiši, ali jesu. Puno mi to znači i napunili su me samopouzdanjem uoči Ostrave", rekla je zagrebačka pobjednica.

Pobjedu je proslavila rukama prekriženim u obliku orla na prsima. Mirna Zidarić ju je u HTV-ovom studiju odmah pitala što je to trebalo značiti, a Sandra je kratko objasnila:

"Bio je to znak da je disk konačno poletio".

Pročitajte više