NBA LIGA

VIDEO Šišmiš preplašio zvijezde Bucksa, ali ovakvom lovcu nije mogao pobjeći

Foto: screenshot

ČINI SE da su šišmiši u Teksasu poprilični obožavatelji košarke jer svako malo neki proleti dvoranom u San Antoniju. I dok su se domaći igrači već naviknuli na ovakve uljeze, kod gostiju oni i dalje izazivaju šokove.

"Naravno da sam se bojao, to je prvi put da sam vidio šišmiša tako blizu. Bojim se svih vrsta insekata", otkrio je grčki superstar Giannis Antetokounmpo, vodeći kandidat za MVP-a sezone, čovjek nezamislivih fizičkih i košarkaških sposobnosti, ali slabijeg poznavanja biologije.

"Mama, napali su me danas", na Twitteru je napisao Eric Bledsoe.

Ovo je već treći put ove sezone da je šišmiš uletio u dvoranu i spustio se sve do parketa te prekinuo utakmicu. I dok su se preplašeni igrači Bucksa razbježali, na parket je istrčao Kojot, maskota Spursa, koji se već specijalizirao za lov na ove leteće "zvijeri", pa tako ni ova nije pobjegla njegovoj mreži. Snimku pogledajte OVDJE.

Ipak, Kojot nije najveći "lovac na šišmiše" u San Antoniju. Nezaboravna je situacija otprije nekoliko godina kad je Manu Ginobili doslovno nokautirao šišmiša u letu i tako omogućio nastavak utakmice.

Možda još pod dojmom "napada", igrači Bucksa izgubili su 121:114, pa sad imaju samo dvije pobjede viška u odnosu na Toronto Raptorse, prve pratitelje u Istočnoj konferenciji.

Pročitajte više