VIDEO Svjetski prvak potukao se s gledateljima i dobio batine

Foto: screenshot

NIJE Khabib Nurmagomedov jedini borac koji je u stanju napraviti potpuni kaos nakon borbe ulijetanjem među publiku. Slične scene vidjeli smo ovog vikenda u Sao Paulu na eventu BJJ Stars.

Junak ove priče je Erberth Santos, svjetski prvak u međunarodnom jiu-jitsuu, koji se borio s Filipeom Penom, ali je nekoliko minuta nakon početka borbe ozlijedio koljeno.

Dok je ležao na tlu i čekao liječničku pomoć, netko iz publike mu je nešto dobacio, a onda smo vidjeli da Santosova ozljeda nije baš ozbiljna, s obzirom na brzinu kojom je ustao i zaletio se prema provokatoru.

Bilo je tu i kolateralnih žrtava koje su završile na podu nakon Erberthova juriša, ali nakon kratke gužve, činilo se da se situacija primirila.

Međutim, tu nije bio kraj! Santos je zatim pojurio na drugu stranu, (valjda) prema drugom provokatoru, pa je napao i njega, ovaj put još brutalnije, i tek je tada nastao pravi kaos. Santos je završio na podu pa je i sam dobio batine, a u kaznenu ekspediciju uključio se i njegov protivnik Pena koji ga je šutnuo dok je bio na podu.

Santos je, dakako, odmah suspendiran, a očekuje ga i žestoka kazna.

Pročitajte više