Viralna scena: Šest suigrača žestoko napalo spasitelja Milana

Screenshot: Twitter

KATASTROFALAN niz Milan je nastavio porazom od Intera (1:0) u gradskom  i derbiju 21. kola Serie A. Aktualni prvak Italije tako je niz bez pobjede produljio na sedam utakmica, od čega je čak pet poraza. U sklopu crne serije je s drugog pa na šesto mjesto u ligi, ispao u kupu, dok je Superkup, kao i posljednju prvenstvenu utakmicu izgubio najbolnije, od gradskog rivala. 

Igrači Milana bijes zbog debakla iskalili su na suigraču i to onom koji je zaslužan da u derbiju nisu izgubili još uvjerljivije. Golman Ciprian Tatarusanu bio je najbolji kod Milana protiv Intera, obranio je par čistih golova, ali čak šest suigrača žestoko ga je napalo u 80. minuti kada nije izašao na visoku loptu, što je rezultiralo kornerom za Inter.

Čak šest igrača Milana: Saelemaekers, Kjaer, Krunić, Thiaw, Theo i Tonali na to su se bijesno gestikulirajući izderavali na svog golmana, iako je on odmah podigao ruku u znak isprike za grešku. Jedini igrač Milana na tom dijelu terena koji se nije priključio napadu na Tatarusanua bio je Kalulu.

Scena kako svi ostali to rade postala je viralna na društvenim mrežama. Na njima navijači Milana i neutralni ljubitelji nogometa kritiziraju igrače Rossonera zbog ružnog napada na jednog od njih. 
 

 

Pročitajte više