Vlašić: Nastavljamo gaziti

Foto: Igor Kralj/Pixsell

HRVATSKA REPREZENTACIJA prošla je u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. U četvrtfinalu će igrati s boljim iz dvoboja Brazila i Južne Koreje. Japan je u vodstvo doveo Daizen Maeda nakon asistencije Maye Yoshide u 42. minuti. Izjednačio je Ivan Perišić u 56. minuti. Lovren je centrirao, a Perišić glavom pogodio za 1:1. U raspucavanju penala sjajan je bio Livaković, koji je obranio tri udarca Japancima. Utakmicu je komentirao Nikola Vlašić.

"Ova utakmica je pokazala kakva smo mi ekipa i kakvo zajedništvo imamo. Dominirali smo na kraju utakmicom. Kad ti golman skine tri penala, ne možemo izgubiti. Vježbali smo penale na treningu. Namučili su nas Japanci, ali znali smo koje su njihove mane i vrline", rekao je Vlašić pa dodao:

"Penali su sastavni dio utakmice i baš smo zadovoljni. Japanci su nas iznenadili centaršutevima i tako su zabili gol. S kim ćemo igrati dalje? Mislim da će Brazil pobijediti, ali sve je moguće. Mi nastavljamo gaziti i davati sve od sebe."

Pročitajte više