Vraća se Marko Livaja

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

HAJDUK će u nedjelju s početkom u 17 sati biti domaćin Varaždinu. U ogledu protiv šestoplasirane momčadi SuperSport HNL-a, Hajduk bi trebao biti jači za povratnika nakon ozljede Marka Livaju, ali i publiku, nakon što je splitski klub odradio kaznu zabrane igranja dvije utakmice pred navijačima zbog nereda koji su se dogodili nakon završetka utakmice polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u kojoj su Bijeli na Poljudu poraženi od Dinama 0:1..

Upitno je koliko će se navijača naći na tribinama jer Hajduk je izgubio šansu da kraj sezone dočeka sa željenim trofejem u rukama. Barem tako sugerira ljestvica na kojoj ima 11 bodova manje od vodećeg Dinama i 10 manje od drugoplasirane Rijeke. Ipak, dobra vijest za Hajduk i njegove navijače je povratak Marka Livaje.

Nakon što se ozlijedio u derbiju protiv Dinama i potom propustio sljedećih pet utakmica, sad se čini spreman za povratak na teren. Najbolji strijelac Hajduka ove sezone postigao je 10 golova i podijelio četiri asistencije u 25. ligaških utakmica. U kupu je dodao dva gola u tri susreta. Njegov mogući povratak ranije je najavio trener Jure Ivanković.

Pročitajte više