regija

Vratar BiH navijačima nakon što je Pjanić uhvaćen sa šišom: Vi ćete kažnjavati igrače

Foto: sportsport.ba

NAJGORE kvalifikacije za veliko natjecanje od samostalnosti Bosna i Hercegovina je završila porazom (0:2) od Ukrajine u Zenici. Tako na kraju utakmica u kvalifikacijskoj skupini za SP ima samo sedam bodova iz osam utakmica.

Već dulje ogorčeni navijači BiH do kraja su pobjesnili prije četiri dana. Prvo zbog domaćeg poraza od Finske (3:1) iako je BiH imala penal i igrača više, čime je ostala bez šanse za SP. Na toj utakmici izviždan je Miralem Pjanić, kapetan reprezentacije i legenda bh. nogometa, a odmah zatim pojavile su se snimke Pjanića u noćnim provodima prije utakmice s Finskom pa se pali velikan našao na još većem udaru javnosti.

Zbog toga ga je izbornik Ivajlo Petev izbacio iz momčadi za susret s Ukrajinom, ali ni to nije pomoglo. Nakon poraza za konačnu potvrdu debakla u kvalifikacijama pred navijače BiH došao je golman Ibrahim Šehić te im obećao uvođenje discipline u reprezentaciju, ali i da će njene kršitelje kažnjavati i navijači:

"Napravit ćemo pravilnik i tko god bude uradio ijedan korak pogrešno, mi ćemo ga dovesti pred vas, pa ćemo ga zajedno kazniti. Nema više izlazaka, nema više ni kava, mame svoje nećemo gledati dok god ne vratimo reprezentaciju na pravi put i to vam mi obećavamo. Ove mlade momke morate podržati", poručio je Šehić navijačima, koji su pozdravili ove njegove riječi. Zatim su navijači i igrači zajedno pjevali. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OBRAĆANJE GOLMANA BiH OGORČENIM NAVIJAČIMA

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više