"Vukovar Torcida nikada zaboraviti neće"

KLUB navijača Hajduka u suradnji sa slavonskim podružnicama Torcide i Torcida.org, organizira humanitarnu akciju za pomoć najugroženijim vukovarskim obiteljima. Prikupljena sredstva donirat će se dikrektno u ruke onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Priopćenje za medije objavljujemo u cijelosti, a više o samom akciji možete pročitati na .

"Nakon oslobođenja Grada i povratka obitelji u srušene domove, Vukovara se odgovorni i neodgovorni prisjete jednom na godinu, a obitelji koje su svoj život odlučile vratiti u Vukovar, u njemu žive 365 dana, mnoge od njih u jako teškim uvjetima. U ovo blagdansko vrijeme, dok većina nas slavi i troši na stvari koje nas uveseljavaju, često i potpuno trivijalne stvari, pozivamo vas da se sjetite obitelji grada heroja koje ne mogu slaviti na isti način i svojoj djeci priuštiti radost kakvu mi shvaćamo olako.

Do sada smo u akcijama darivali sami sebe, a sada pozivamo sve navijače Hajduka i sve ostale ljude koji prepoznaju ovaj poziv, da se svojom uplatom odreknu nečeg manje važnog u svom životu i omoguće radost jednoj vukovarskoj obitelji ili djetetu.

Organizatori će sva prikupljena sredstva donijeti direktno u ruke
ugroženim vukovarskim obiteljima i nadamo se malo im olakšati život u gradu koji je preuzeo puno naše boli na sebe."

Pokažimo zajedno da stojimo iza svojih riječi.

Iz krvi i bola niknut će cvijeće, i nikad Torcida zaboravit neće. Vukovar. Stoji grad."

M.P.
Foto: Index

Pročitajte više