Vulić odustao, Gračan novi trener Croatije iz Sesveta

Tekst: M.M.
Foto: Index

NENAD GRAČAN novi je trener Croatije Sesvete, a na tom mjestu naslijedit će Antu Petrovića. Prisjetimo se, još do prije nekoliko dana u najužim kombinacijama za dirigentsku palicu kluba Zvonka Zubaka bio je nekadašnji trener Hajduka Zoran Vulić.

Iako je Vulić govorio da ga od potpisa dijele samo sitnice koje valjda dogovoriti u jedan dan, na kraju se od posla odustalo, a Zubak je posegnuo za Gračanom, koji u posljednjih godinu dana nema angažman.

"Zaželio sam se nogometa i Croatia Sesvete veliki je izazov za mene. Ne plašim se situacije u klubu i stanja momčadi. Od Croatije Sesvete stvorit ću stabilnog prvoligaša. Od prvog trenutka postojala je kemija, iako s predsjednikom Zvonkom Zubakom intenzivno pregovaram posljednjih nekoliko dana", rekao je Gračan za Večernji list.

"Stalno sam pratio zbivanja u hrvatskoj ligi i Sesvete mogu, prema kvaliteti igračkog kadra, sigurno biti najmanje u sredini ljestvice. Najvažnije je u ovom trenutku vratiti samopouzdanje momčadi. Moj glavni cilj bit će disciplina u igri i momčad je iznad svega, to će igrači morati shvatiti. Predsjednika Zubaka poznajem dugo, veliki je entuzijast i vjerujem u njegov projekt", dodao je .

Pročitajte više