Walter Zenga umalo prebio trenera Voždovca

TRENER Crvene Zvezde, koji u četvrtak dočekuje pulene Srećka Bogdana, nakon utakmice s Voždovcem na Marakani opasno se namjerio na njihova trenera Mihaila Ivanovića.

Kako javlja Kurir, za vrijeme 3. kola Superlige na beogradskom stadionu bilo je "veselo". Treneri su tijekom utakmice izmjenjivali teške riječi, da bi na kraju utakmice njihovi suradnici spriječili fizički obračun.

Trener Voždovca odbio je čestitati Zengi na pobjedi, zbog čega je proslavljeni talijanski golman i trener poludio.

"Trener crveno-bijelih Walter Zenga za vrijeme susreta non-stop je bio na terenu, vršio je strahovit pritisak na suce na talijanskom jeziku. Zenga se poslije trećeg gola okrenuo prema meni i gledao me, a ja sam mu uzvratio pogled. Možda je Talijan mislio da ću spustiti glavu zato što je on Zenga, ali ja to nisam uradio." - rekao je poslije utakmice trener Voždovca.

"Poslije završetka meča prišao mi je tajnik Zvezde Goran Negić i čestitao mi na dobroj igri moje momčadi. Rekao sam Negiću da shvaćam kako je njegovom klubu bila neophodna pobjeda, ali da je Zenga vršio strahovit pritisak na suce" - izjavio je za srpski Kurir Mihailo Ivanović.

"Zenga mi je potom prišao i na engleskom me upitao: "Šta ti hoćeš", a ja sam mu odgovorio: "Hoću da pobijedim tebe i svakog drugog trenera" i "Želim ti svu sreću". Nisam mu želio pružiti ruku poslije meča zbog njegovog nekorektnog ponašanja tijekom susreta, jer on je trener Crvene Zvezde, a prvi stručnjak bivšeg europskog i svjetskog prvaka ne smije se tako ponašati. Međutim, svim nogometašima Zvezde prišao sam i čestitao na pobjedi protiv moje momčadi." - dodao je Ivanović.

Iz Crvene Zvezde su za sukob optužili nesportsko ponašanje Mihaila Ivanovića koji je Zengu isprovocirao tako što mu nije čestitao.

"Odmah nakon utakmice trener Voždovca Miki Ivanović krenuo je iza naše klupe, bez želje da čestita Walteru Zengi na pobjedi Crvene Zvezde. To je našeg trenera vidno iznerviralo, bilo mu je krivo zbog ovakvog poteza njegovog kolege. Iz tog razloga Zenga je krenuo prema Ivanoviću i zapitao ga: "Zašto ne dođeš da se sportski pozdravimo?" Na tome se sve završilo, ništa se drugo strašno nije dogodilo, niti je bilo nekih iskri između njih dvojice"-  rekao je Goran Negić.

Hoće li Zenga ovako dočekati i Srećka Bogdana koji dolazi na Marakanu vidjet ćemo u četvrtak, ali čvrsto vjerujemo da će Zenga htio-nehtio morati poslije utakmice čestitati treneru hrvatskog viceprvaka Intera na pobjedi i prolasku u viši krug natjecanja.

Pročitajte više