Wenger: Mourinho nije bio zabavan na igralištu

TRENER Arsenala, Arsen Wenger, tvrdi kako je dao zadnju izjavu o odlasku Jose Mourinha iz Chelseaja. Nije bila baš najugodnija po Portugalca, piše Total Sport.

"Jedna je stvar biti zabavan na press-konferencijama, no ta vrsta duhovitosti nema svrhe na igralištu", rekao je Wenger.

"Ljudi vole zabavu na igralištu, ne na novinarskim okupljanjima. Iz tog razloga mislim da Chelsea ima mogućnosti dovesti menadžera boljeg od Mourinha", smatra Wenger.

Trener ponosan na ponosan na jučerašnju igru Topnika

Arsenalov trener izrazito je zadovoljan igrom i pobjedom Topnika (5-0) u jučerašnjem susretu protiv Derby Countyja u 7. kolu Premiershipa.

"Nakon teškog posla koji smo imali u Ligi prvaka (pobijedili su u Londonu Sevillu 3-0, op.a.), odigrali smo vrlo koncentrirano ovu utakmicu. Čak i kada smo prelomili susret, nastavili smo s angažiranom i kvalitetnom igrom, i to me posebno raduje. Lijepo je što igrači nisu pomislili, ''To je to, sada ćemo lako susret privesti kraju'', što nisu krenuli u individualne ekshibicije, već su nastavili s kolektivnom igrom", kaže trener Arsenala.

Adabayor je postao pravi lav

O trostrukom strijelcu, Kogoancu Adabayoru, Wenger kaže da je postao "pravi lav".

"Fizički je puno jači nego ranije, vidite kako dobiva većinu duela. Postao je pravi lav. I ranije je bio vrlo ubojit napadač, ali sada je hladnokrvniji u realizaciji", ponosan je trener.

Foto: AFP

Pročitajte više