Wenger: Ovo je bila naša najbolja utakmica u sezoni

TRENER nogometaša Arsenala Arsene Wenger bio je jako zadovoljan izvedbom svojih igrača u uvjerljivoj domaćoj pobjedi protiv Porta 4:0 u drugom kolu Lige prvaka.

"Ovakvu sam reakciju svojih igrača očekivao. Možda je ovo bila i naša najbolja igra u ovoj sezoni. Mogli smo zabiti i još nekoliko golova, ali i ovako je pobjeda uvjerljiva", izjavio je Wenger, koji nakon neočekivanog domaćeg poraza u Premiershipu od Hulla (2:1) prošle subote nije previše promijenio momčad.

"Nisam napravio puno promjena, jer nisam želio stvoriti dojam da kažnjavam neke igrače. Ponekad se istim igračima koji dožive poraz treba pružiti odmah nova prilika za popravak. Na početku smo bili malo tvrdi, ali nabitnije je da nismo gubili koncentraciju u niti jednom trenutku. I u Ligi prvaka i u Premiershipu to je najbitnije."

Trener Arsenala je bio toliko zadovoljan da je rekao kako njegova momčad može podignuti trofej Lige prvaka čije se finale igra u Rimu.

"Imamo potencijal za otići od kraja i svjesni smo toga, ali trebamo vidjeti kako ćemo igrati u gostima", zaključio je Wenger.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više