Wilder odbio ponudu od 100 milijuna dolara: "Kladim se na sebe"

Foto: Getty Images / Guliver Images

TEŠKAŠKI boksački prvak po WBC verziji Deontay Wilder odbio je ponudu engleske streaming kompanije DAZN-a koja je nudila 100 milijuna dolara za organizaciju njegove sljedeće tri borbe, javlja World Boxing News.

Tri protivnika trebali su biti Dominic Breazeale, Anthony Joshua, Tyson Fury ili Vladimir Kličko. 

Još prije nekoliko dana činilo se da će Wilder prihvatiti takvu ponudu. Wilder se sa svojim menadžerima Shellyjem Finkelom i Alom Haymonom te promotorom Louom DiBellom susreo s čelnikom DAZN-a Johnom Skipperom. Do dogovora ipak nije došlo, a potvrdio je to i Finkel.

“Wilder je u procesu sklapanja ugovora na više borbi, ali njegov meč s Dominicom Breazealeom (18. svibnja) neće biti na DAZN-u”, rekao je Finkel.

Wilder je izjavio da uživa u statusu slobodnog boksača.

"Toliko ljudi pokušava diktirati u kojem smjeru bi trebala ići moja karijera. 12,5 milijuna dolara je smiješno sada, 15 milijuna je smiješno. Sve te ponude koje sam trebao prihvatiti. Nisam napravio ništa od toga i sada pogledajte moju karijeru. Kladim se na sebe. Volim biti slobodan boksač", izjavio je Wilder, a opširnije o cijeloj situaciji pričat će u utorak na press konferenciji.

Pročitajte više