ZA 30 MILIJUNA EURA Barca na ljeto dovodi zamjenu za legendarnog Iniestu

Foto: Epa

POSLJEDICE šokantnog ispadanja od Rome u četvrtfinalu Lige prvaka bit će vidljive već iduće sezone.

Barcelona kreće u ozbiljan remont momčadi. Ikone kluba poput Inieste najavile su odlazak na ljeto, skupo plaćena pojačanja poput Dembelea, nezadovoljna minutažom i tretmanom, traže odlazak s Camp Noua, a na vrata kluba kucaju neka nova imena.
 
Jučer smo pisali kako je izgledan dolazak 22-godišnjeg francuskog stopera iz Seville, Clementa Lengleta, no glavni problem za Ernesta Valverdea bit će kako nadomjestiti odlazak Andresa Inieste.
 
Simbol Barce nakon SP-a sigurno napušta Camp Nou, najvjerojatnije odlazi u Kinu gdje će rekreativno za golemi novac odigrati sezonu-dvije prije mirovine, a gubitak jednog od najboljih veznih igrača današnjice trenutačno najveća je briga uprave katalonskog diva.
 
Barcelona se dala u potragu, budno prate što se nudi na tržištu i jedno ime već su zaokružili. Talijanski i španjolski mediji pišu kako je velika želja kluba s Camp Noua veznjak Lazija, 25-godišnji Luis Alberto. Španjolac na radu u Rimu igrač je kojeg u Barci vide kao zamjenu za legendarnog Iniestu. Alberto ove sezone u nebesko-plavom dresu briljira. Zabio je deset golova i podijelio 16 asistencija. Dovoljno da ozbiljno zainteresira čelne ljude Barcelone. Alberto je u karijeri već nosio dres Barcelone, istina, njene B momčadi, a prije Lazija još je igrao i za Sevillu, Malagu i Deportivo.
 

Gazzetta piše da Rimljani nemaju ništa protiv prodaje svog ponajboljeg igrača, ali neće pristati za iznos manji od 30 milijuna eura. 
 

Pročitajte više