Za Croatia cup pozvano 19 rukometašica

OD 29. do 31. listopada u Splitu će se igrati rukometni Croatia cup za rukometašice na kojem sudjeluju reprezentacije Hrvatske, Makedonije, Ukrajine i Poljske.

Hrvatska će svoj prvi dvoboj odigrati u srijedu 29. listopada u 20.15 sati protiv Makedonije (u 18 sati Poljska - Ukrajina), zatim u četvrtak u 18 sati protiv Ukrajine, te u petak u 18 sati protiv Poljske.

Direktorica reprezentacije Ana Matišić izvjestila je da se reprezentacija okuplja u ponedjeljak 27. listopada u Zagrebu u hotelu Panorama, a zatim se putuje u Trogir. Nakon Croatia cupa na dan Svih svetih reprezentacija će otići s repreznetacijom Poljske u Imotski, gdje će u nedjelju 2. studenoga u 18 sati igrati prijateljsku utakmicu. Potom će se otići u Biograd, gdje će se s odigrati još jedna utakmica s Poljskom u ponedjeljak 3. studenoga, također u 18 sati.

Na ovu akciju pozvano je 19 igračica: Knezović, Stančin, Vresk, Hodak, Golubić, Čuljak i Franić iz Podravke Vegete, Jelčić, Pušić, Arslanagić i Pasičnik iz Lokomotive, Pensa, Bilobrk, Kolega i Bubalo iz Brodopslit Inženjeringa, Kevo iz Kopehagena, Mitrović iz L?tzellindena, Šarić iz Sonic Osijeka i Janeš iz Cercle Dijona. Pričuve su Zebić i I. Hrgović iz Splita 007 Miletić i Čop iz Lokomotive.

Igračice će svojim klubovima ponovno biti na dispoziciji 4. studenoga, ali je već 7. studenoga novo okupljanje, ovoga puta u Koprivnici, koje traje do 16. studenoga. Sve akcije su u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u prosincu u Hrvatskoj.

Pročitajte više