Zadar igra za svog 12. anđela

Foto: NK Zadar

U PONEDJELJAK 3. travnja navršava se devet godina od smrti Hrvojs Ćustića, mladog nogometaša koji je izgubio život igrajući nogometnu utakmicu u Prvoj HNL.

U subotu, 1. travnja u 16:00 sati NK Zadar na Stanovima igra utakmicu 23. kola 3. HNL – jug protiv NK Kamen. Kao i svake godine kada se približava ovaj datum i ovu utakmicu Nogometni klub Zadar odigrat će u sjećanje na svog "12. anđela". Klub je pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Prije utakmice predstavnici klubova položit će vijence na mjestu Hrvojeva stradavanja, a igrači obje momčadi na teren će istrčati u majicama s njegovim likom. U ponedjeljak, 3. travnja, u 17:00 sati momčad i klupski predstavnici će se ponovno okupiti na Stanovima te položiti vijence i zapaliti svijeće, nakon čega će se zaputiti na Hrvojev grob u Murvici. U 18:00 sati u župnoj crkvi u Murvici služit će se sveta misa zadušnica.

Zadarskog trećeligaša prošlog tjedna je preuzeo novi trener Ivan Pudar koji je najavio borbu za drugu ligu, sljedeće sezone. 

"Do kraja ove sezone zadatak je dobro analizirati momčad i pripremiti je za sljedeću sezonu, Moramo promijeniti način rada i postati puno profesionalniji, za mene je Zadar i u trećoj ligi profesionalan klub. Do kraja ove sezone moramo stvoriti uvjete za juriš prema Drugoj HNL", rekao je Pudar na press konferenciji. .

 

 

 

Pročitajte više