"Hladno osvajamo naslov, a Riječanima klecaju noge"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON tri godine Sammir se vratio u Dinamo, u koji stiže kao slobodan igrač poslije raskida ugovora s kineskim Jiangsu Sunningom. Klub s Maksimira želi stići Rijeku i obraniti naslov prvaka, a u Zagrebu vjeruju kako je Sammir pravi igrač za to. 

A, što misle navijači na našem portalu? Neki su oduševljeni, drugi sarkastični, trećima nije jasno zašto je do povratka uopće i došlo...

"Sammir sedam naslova prvaka, Hajduk 6....Inače, dovođenje ovakve igračine u najboljim godinama (29) dokaz je sjajne politike GNK Dinamo, na čelu sa svemoćnim predsjednikom Barišićem".

 
"Sjajan potez Dinama. Sammir je bio najbolji igrač lige. Uz Soudanija to će biti jak Dinamo opet. Sada da dovedemo još jednog pravog napadača i bit ćemo odlični".
 
"Zagrebački ugostitelji se prestali buniti na povećanje PDV-a na 25%".
 
"Sjajan potez Dinama. Stvarno ne mogu reći ništa protiv ovakvog vrhunskog poslovnog, marketinškog, a prije svega igračkog pojačanja".
 
"Igračke sposobnosti jednake kao Ćorić, s tim da ovo upropaštava Ćorićev napredak i biti će zauvijek kao Sammir. Šteta, ovo je davanje naslova Rijeci".
 
"Dinamo dovodio Samira, dok će Hajduk sada odgovoriti s još nekim Juranovićem".
 
"Sa Dammirom do novih rekorda u Ligi Prvaka".

"Samo da ga se opet ne počne gurati u reprezentaciju".
 
Vlasnici noćnih klubova u Zagrebu i okolici već zadovoljno trljaju ruke. Postavlja se i dilema, koga će elektromehaničar izbaciti iz prvih jedanaest reprezentacije da ovaj može igrati".
 
"On kad je i najpijaniji je daleko najbolji igrač lige. Bez uvrede za ostale igrače, ali je tako".
 
"Ajde sad još dva, tri pojačanja i osvojiti ligu, pa napast Ligu prvaka". 
 
"Da je valjao što, ne bi se taj u Hrvatsku vratio. U najboljim godinama, on ih ima 30, rade se inozemne karijere. Tko god se u tim godinama vrati u HNL onda se zna o kakvom se svjetskom kalibru igrača radi".
 
"Znači hladno Dinamo ovo osvaja ove godine". 
 
"Super kvalitetan igrač, ipak nediscipliniran, te stranac". Sramotno da pored toliko mladih talenata, takve nogometne škole u Dinamu igraju stranci".
 
"Dobro došao nazad u tvoj Dinamo! Donesi nam naslov prvaka države".
 
"Ovo je dobar i logičan potez. Dinamu prvenstveno treba jedan iskusni veznjak koji bi u svakoj utakmici jamčio nekoliko dobrih lopti za krila i napadače, a istovremeno bi pomogao u razvoju klincima Ćoriću, Kneževiću, Moru, Gojaku koji su ipak još premladi".
 
"Došao Sammir. Bravo, Dinamo. Držite se Riječani, noge klecaju".
 

Pročitajte više