Zajec o susretu s Modrićem: Imalo je smisla ostati dulje u uredu

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

PREDSJEDNIK Dinama Velimir Zajec posjetio je trening hrvatske reprezentacije, koja se u Zagrebu priprema za prijateljski turnir u Kairu, na kojem će nastupiti s Tunisom, Egiptom i Novim Zelandom. Zajec je pred početak treninga razgovarao s brojnim reprezentativcima, a potom je snimljen kako mu ususret dolazi Luka Modrić. Zagrlili su se, kratko razgovarali i dali si pet. 

Zajec je potom na Facebooku objavio fotografiju susreta s Modrićem te uz nju napisao: "Imalo je smisla ostati dulje u uredu i pozdraviti našeg bivšeg kapetana i dobrog prijatelja." Podsjetimo, Dinamo je provodio kampanju na društvenim mrežama uz hashtag #imalobismisla, čime je prizivao povratak Modrića u Dinamo nakon što mu istekne ugovor s Real Madridom na kraju sezone.

Zajeca su više puta pitali o povratku Modrića u Dinamo

Zajec je prije deset dana pobijedio Mirka Barišića te je postao novi predsjednik Dinama. Zajecova pobjeda ujedno je pobjeda navijača i liste Dinamovog proljeća, s koje je on ušao u Skupštinu. U dosadašnjem su ga mandatu nekoliko puta pitali o povratku 38-godišnjeg Modrića, kapetana hrvatske reprezentacije i nekadašnjeg veznjaka Dinama.

Modriću na kraju sezone istječe ugovor s Real Madridom, za koji igra od 2012. godine i čija je legenda postao. Još nije poznato hoće li i gdje nastaviti karijeru, no sigurno je da ima više ponuda, pa tako i onu Dinama.

Kada su Zajeca u razgovoru za Novu TV pitali o Modriću, odgovorio je: "Modrić je moj izum na jedan način, ja sam ga doveo. Nisam u zadnje vrijeme s njim pričao. Igrački ne vjerujem da može doći, ali kada prekine karijeru, vrata su mu otvorena."

Pročitajte više