Željko Kopić jutros završio na hitnoj

Foto: Dalmatinski portal

ŽELJKO KOPIĆ završio je jutros na hitnoj pomoći u splitskoj bolnici na Križinama.

Trener Hajduka, koji očekuje otkaz, nakon burnih dana na Poljudu zatražio je liječničku pomoć zbog bolova u prsima.

Fotografiju iz čekaonice objavio je Dalmatinski portal. 

Hajduk se još nije službeno očitovao o događajima u klubu. Kopiću je navodno presudio sastanak s Igorom Štimcem, za kojeg je nekad skautirao u reprezentaciji Hrvatske. Štimac proteklih dana žestoko udara po Našem Hajduku.

Igor Tudor već je s predsjednikom Jasminom Huljajem dogovorio da preuzima klub, a onda je Huljaj preko noći promijenio odluku i ostavio Kopića. Kazao je da klubu treba dugoročna vizija na klupi. Sutradan je Kopić smijenjen. Službena potvrda još se čeka.

Hajduk je otkazao jutrošnji trening.  

U klubu se događaju bizarne stvari. Nadzorni odbor na odlasku i trener koji mjesec dana vodi klub sređuju situaciju objašnjavajući kako je sve pod kontrolom i redovno. Hajduk je šest utakmica bez pobjede, jedno mjesto od borbe za opstanak. Kadar je rasprodan, sezona uništena. Oko kluba traju bitke, Uprava je kontaminirana klanovskim odnosima, Naš Hajduk tvrdi da nije odgovoran i da samo provodi izbore, navijači gađaju igrače bakljama, javljaju se treneri koji su još jučer trebali preuzeti klupu... Šute svi, osim službenog Hajduka. 

Pročitajte više