NFL

Billsima je nanio 31 poraz. Jedna navijačica mu je u osmrtnici poručila da ga mrzi

Foto: Twitter

CAROLE SCARSELLA, žena iz Buffala iz savezne države New York preminula je prije deset dana, a u novinama Buffalo News je odlučila ostaviti pomalo bizarnu osmrtnicu.

U njoj je nabrajala stvari koje je voljela tijekom života pa su se na tom popisu našle igrice poput Farmvillea i Candy Crusha. Bila je strastvena pušačica pa je posvetu dala i "milijunima cigareta koje sam popušila u životu". Voljela je svoju obitelj i knjige Stephena Kinga. Na popisu su se našli i sportaši poput LeBrona Jamesa i New York Yankeesa.

Nije propustila navesti ni što je u životu mrzila. Točnije, koga. Jedina naglašena riječ u cijelom osmrtnici je "mržnja", a ona se pojavila uz ime Toma Bradyja, jednog od najvećih NFL igrača svih vremena.

Scarsella je bila strastvena navijačica Buffalo Billsa, a Brady je protiv njih ubilježio 31 pobjedu i tek tri poraza. To je najbolji omjer ijednog quarterbacka protiv jednog kluba u povijesti. Brady je tako s razlogom postao noćna mora navijačima Billsa, ali vjerojatno nije mislio kako će mu "priznanje" odavati i posthumno.
 

Pročitajte više