Zidane nakon SP-a najavio odlazak u mirovinu

ZINEDINE ZIDANE, jedan od najboljih svjetskih nogometaša, najavio je kako nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj razmišlja o mirovini.

Iako veznog igrača francuske reprezentacije i Real Madrida ugovor s "kraljevskim klubom" veže do ljeta 2007. godine, u razgovoru za francuski dnevni list Le Journal du Dimanche je najavio kako ćemo ga u Njemačkoj posljednji puta vidjeti na terenu.

Podsjetimo, nakon lošeg plasmana francuske reprezentacije na Europskom prvenstvu 2004. godine u Portugalu, Zidane se oprostio od reprezentacije, ali je u kolovozu "priskočio" u pomoć kako bi pomogao Francuzima da se plasiraju na SP.

"Nije sigurno da ću igrati sve do 2007. još uvijek me očekuje šest mjeseci s Real Madridom i onda nastup na SP-u. Onda ćemo vidjeti." - kazao je Zidane.

"Vratio sam se kako bih pomogao Francuskoj da se kvalificira. Siguran sam da imamo momčad koja bi mogla napraviti odličan uspjeh. Naši igrači igraju za najbolje europske klubove." - dodaje Zidane.

"Ipak, fali nam ono nešto kako bi postigli uspjeh. Morat ćemo naporno raditi kako bi to uspjeli. A za igrače poput mene, Svjetsko prvenstvo će nam biti posljednja šansa." - zaključio je Zidane.

Pročitajte više