LIGA PRVAKA

Zidane: Ne mogu reći da me to ne brine

Foto: EPA-EFE

REAL je u Turskoj gdje se priprema za utakmicu sezone. Sutra od 21 sat gostuje kod Galatasaraya u 3. kolu Lige prvaka, a sve osim pobjede nije zadovoljavajuće za šefove Kraljevskog kluba.

Cijenu bi, prema pisanju nekih španjolskih medija, platio Zinedine Zidane, a na njegovo mjesto bi stigao Jose Mourinho. Zidane je upitan o toj mogućnosti na presici i priznao je da je zabrinut.

"U nogometu lako zaboravljamo prošlost i ono što smo radili. Ono što smo postigli s Realom pripada prošlosti. Ne mogu vam reći da se ne brinem zbog ove situacije, smeta mi, ali ono što trebam učiniti je dati sve od sebe i razmišljati pozitivno kao i uvijek. Pred nama je važna utakmica u Ligi prvaka i znamo u kakvoj smo situaciji. Pokušat ćemo pobijediti. Sutra je još jedna utakmica koja može promijeniti situaciju i nastojat ćemo to napraviti", rekao je Zidane.

Pobjeda je imperativ jer će u suprotnom Realov prolazak skupine doći pod znak pitanja. Nakon dva kola ima samo jedan bod nakon remija kod kuće protiv Club Bruggea. U prvom kolu PSG je kod kuće deklasirao Real 3:0.

Rezultati by SofaScore

 

Pročitajte više