LIGE PETICE

Zidane: Vidio sam što su Benzema i Mendy napravili Viniciusu. To je normalno

Foto: EPA

ZINEDINE ZIDANE, trener Real Madrida i legenda tog kluba, komentirao je najveću aferu koja je ove godine potresla klub.

Puno se pisalo o snimci iz tunela s utakmice Reala i Barcelone koju je objavio Telefoot, a na kojoj se vidi kako Karim Benzema i Ferland Mendy dogovaraju bojkot suigrača Viniciusa Juniora. 

"Na terenu se kaže puno stvari, ali one uvijek ostanu ondje. Dobro je da se takve stvari događaju, to znači da svi živimo u trenutku. Pričali su i to je to. To se stalno događa, vjerojatno tako govore i o meni. To je normalno", rekao je Zidane. 

Kamere su sve snimile

Podsjećamo, skandalozno ponašanje Realovih igrača Karima Benzeme i Ferlanda Mendyja prema suigraču Viniciusu Junioru na utakmici Lige prvaka kod Borussije Mönchengladbach bilo je još gore nego što se isprva mislilo. 

Na poluvremenu utakmice drugog kola skupine Lige prvaka, pri vodstvu domaćina 1:0, kamere su ulovile bizarnu scenu. Igrači Reala stajali su u tunelu i čekali izlazak na teren pred drugi dio te u prolazu dogovarali posljednje detalje plana igre protiv dotad boljeg protivnika.

Kamera i mikrofoni uhvatili su Karima Benzemu, legendu Reala, koji je zaboravio da su utakmice LP-a potpuno ozvučene i pokrivene objektivima, kako daje instrukcije mladom sunarodnjaku Ferlandu Mendyju. "Meni dodaj loptu, ne njemu (Viniciusu). Brate, on igra protiv nas", govorio je Benzema dok je mladi Brazilac stajao u neposrednoj blizini dvojice Francuza, čije je riječi preveo francuski Telefoot.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ NOVU SNIMKU U KOJOJ BENZEMA I MENDY BLATE SUIGRAČA VINICIUSA.

 

 

'

Pročitajte više