HR KLUBOVI U EUROPI

Zoran Mamić ima koronavirus

Foto: Pixsell

ZORAN MAMIĆ pozitivan je na koronavirus, objavio je Dinamo večeras na svojim službenim stranicama.

"GNK Dinamo ovim putem obavještava jvnost kako se testiranje na COVID-19 pokazalo pozitivno za jednog igrača prve momčadi GNK Dinamo te dvojicu članova stručnog stožera među kojima je i glavni trener Zoran Mamić.
Navedeni su osjetili blage simptome po povratku iz Rusije te su upućeni na testiranje koje se u njihovom slučaju pokazalo pozitivnim", stoji u Dinamovu priopćenju.

Tako će Dinamo u četvrtak protiv Wolfsbergera igrati bez trener Mamića, a neće ga biti ni u nedjelju na domaćoj utakmici protiv Istre u 11. kolu HNL-a. Nakon toga slijedi reprezentativna pauza.

Mamić simptome dobio jučer

Dinamo je i prije utakmice protiv CSKA imao jednog zaraženog igrača koji nije putovao s momčadi. Zoran Mamić je prve simptome i temperaturu dobio jučer nakon čega je otišao na testiranje i dobio pozitivan nalaz.

Dinamov trener nije se danas pojavio na predstavljanju Dinamove zaklade "Nema predaje" koje je održano prije objave vijesti da je pozitivan, a momčad bi u sljedeće dvije utakmice trebao voditi Mamićev pomoćnik Damir Krznar.

Momčad se prema redovinom Uefinu protokolu danas testirala na koronavirus, a rezultati će biti poznati sutra.

Pročitajte više