HNL

Zoran Mamić: Rezultati Šibenika su ispod razine onoga što njihova igra prikazuje

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

ŠIBENIK će u nedjelju od 15 sati na Šubićevcu ugostiti hrvatskog prvaka Dinamo. Domaćini u susret ulaze osokoljeni dobrom igrom i pobjedom protiv Hajduka na Poljudu s minimalnih 1:0. 

"Pobjeda protiv Hajduka im je sigurno dala dodatnu motivaciju i samopouzdanje. Pobjeda protiv Hajduka u Splitu pokazuje da se radi o dobroj momčadi i njihovi rezultati su možda ispod razine onoga što njihova igra prikazuje. Igraju dobro i atraktivno te su zaslužili više bodova. Mi moramo biti jako dobri i na visokom nivou da bismo utakmicu odveli u onom smjeru u kojem želimo, a to je da osvojimo tri boda", kazao je u najavi devetog kola Prve HNL trener Dinama Zoran Mamić.

Protiv Šibenika će biti promjena u sastavu

Njegova momčad je u četvrtak na Maksimiru remizirala s Feyenoordom u prvom kolu Europa lige, a već sljedećeg četvrtka gostuje u Moskvi kod CSKA, što će protiv Šibenika iziskivati promjene u početnoj postavi.

"Mi sad stalno igramo u nedjelju i četvrtak. To iziskuje dodatne promjene kojih će biti i u ovoj utakmici. Vidjet ćemo danas nakon treninga kakva je situacija pa ćemo onda odrediti sastav."

Gavranović i Ademi se osjećaju dobro

Protiv Feyenoorda je u 54. minuti zbog ozljede mišića izašao Mario Gavranović, dok je Arijanu Ademiju u 72. minuti nakon starta Marcosa Senesija stradala glava. Ipak, obojica se osjećaju dobro.

"S Ademijem je sve u redu, osim što ima tri šava. S Gavranovićem ćemo vidjeti kakva je situacija nakon treninga, ali isto ne bi trebalo biti nešto što će ga udaljiti s terena na više dana. Nadam se da ćemo složiti dobru i moćnu momčad", zaključio je trener Dinama.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više