REGIJA

Zvezdin direktor o Dinamu: Nije isto igrati protiv Bayerna i protiv Atalante

Foto: Getty Images

DINAMO je za mnoge u regiji primjer uspješnog kluba i sinonim za uspjehe u Europi, posebno nakon uspješne prošle sezone (osmina finala Europa lige).

Ove pak momčad Nenada Bjelice sjajno gura u Ligi prvaka te ima šanse proći skupinu u kojoj su još Manchester City, Šahtar i Atalanta. 

Međutim, iz Beograda stiže drugačiji stav. Mitar Mrkela, direktor Crvene zvezde, bocnuo je hrvatskog prvaka sa statističkim podatkom da su prije aktualnih uspjeha imali 11 vezanih poraza te da ove sezone nisu igrali protiv Bayerna ili Tottenhama.

"I prošle godine i ove se dogodilo da smo ušli u grupu s nekim klubovima koji su među 7-8 najjačih na svijetu. Nije isto igrati protiv kluba koji je osvojio četvrto mjesto u talijanskom prvenstvu i finalistu Lige prvaka i prvaka Njemačke. Nije ista stvar. Stvarno nije isto. Dinamo iz Zagreba proglašavaju sinonimom uspjeha u Ligi prvaka, a imali su 11 uzastopnih poraza u Ligi prvaka i ukupno osvojili osam bodova za nekoliko godina koliko igraju u elitnom natjecanju", rekao je Mrkela za Telegraf.

Srpski prvak trenutačno ima tri boda nakon četiri kola, dva više od grčkog Olympiakosa. 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više