ZANIMLJIVOSTI

Dele Alli žestoko kažnjen zbog objave na društvenim mrežama. Odmah se pokajao

Foto: EPA

DELE ALLI, jedan od ključnih igrača Mourinhova Tottenhama, napravio je ozbiljnu pogrešku na društvenim mrežama zbog koje će propustiti derbi s Manchester Unitedom.

Svih 50 pogodaka Allija za Tottenham

Razlog suspenzije je njegova objava na društvenim mrežama u tijeku pandemije koronavirusa. Delle Alli je na svom Snapchat profilu u veljači objavio šalu o koronavirusu vezanu uz Azijce koja ga je sada skupo koštala. 

Oštra kazna

Nogometaš je, osim kazne od jedne utakmice neigranja, dobio i kaznu od 50 tisuća funti te će morati prisustvovati određenim vježbama za pravila ponašanja.

Vrlo brzo nakon odluke Engleskog nogometnog saveza oglasio se i Alli koji je komentirao odluku te još jednom priznao da je pogriješio.

"Kao odgovor na odluku Engleskog nogometnog saveza želio bih se još jednom ispričati zbog svog ponašanja. Bila je to potpuno pogrešna procjena kad je u pitanju šala koju sam objavio. Zahvalan sam što je Savez procijenio da moja šala nije bila rasistička, ja prezirem rasizam svake vrste. Svi mi moramo biti oprezniji s riječima koje koristimo", rekao je Alli. 

 

 

Pročitajte više