15 godina McCann Ericksona Croatia

AGENCIJA za tržišno komuniciranje McCann Erickson Croatia obilježava 15 godina postojanja i rada u Hrvatskoj.

Povodom 15 godina rada hrvatski McCann zajedno sa specijaliziranim agencijama Momentum i Universal McCann, uselio je u nove prostore u Heinzelovoj 33a u Zagrebu. Vrhunac slavlja dogodit će se danas od 21 sat u lounge baru "Škola" gdje će prisustvovati brojne osobe iz javnoga života s kojima je McCann radio i surađivao tijekom 15 godina, direktori marketinga iz gotovo svih vodećih kompanija te brojni stručnjaci iz marketinške struke odnosa s javnošću i medija.

"Petnaest godina u ljudskome životu je puno, a u agencijskom životu zasigurno ne predstavlja ništa manje. Ulazimo u drugih 15 godina, ponosni na ono što smo učinili za dobrobit naših klijenata, zaposlenika i društvene zajednice. Zahvaljujemo svim kolegama, suradnicima, partnerima i prijateljima koji su s nama gradili naš McCann kroz sve ove godine te pomogli da postanemo i ostanemo agencija s integritetom", istaknuo je Ivica Vidović, predsjednik Uprave agencije McCann Erickson Croatia.

Velikoj proslavi pridružit će se brojni direktori McCannovih ureda iz cijele Europe na čelu s Davidom Wardenom, izvršnim potpredsjednikom McCann Ericksona za Europu, Srednji Istok i Afriku.

Pročitajte više