150. izvedba predstave "Magic Act Show"

U Satiričkom kazalištu "Kerempuhu" večeras će biti održana 150. izvedba predstave "Magic Act Show" koje su autori i glumci Rene Bitorajac, Tarik Filipović i mađioničar Luka Vidović Illuman.

Autori predstave posjetitelje pozivaju uz neuobičajenu poruku: "Ovo je najveća glupost ikad postavljena na kazališnim daskama. 'Magic Act Show' katastrofalan je spoj tragično loše glume i jezive iluzije. Više od sat vremena neviđene dosade: neduhoviti skečevi, prozirni i već viđeni trikovi, vrlo loši videozapisi, ružne djevojke i jeftini kostimi, a sve to u izvedbi netalentiranih glumačkih diletanata..."

Uz glavne sudionike - autorski trojac, u ulozi plesačica i hostesa nastupaju Kristina Bajza i Lidija Iveković. Glazbenu produkciju potpisuje Mario Mirković i Shy By Studio, video Tomislav Rukavina, programiranje i animaciju Dejan Veličković, scenografiju Miljenko Sekulić, kostimografiju Vedrana Rapić, a dizajn svjetla Olivije Marečić.

"Magict Act Show" proglašena je na Danima satire 2003. najboljom kabaretskom predstavom, a Tariku Filipoviću je za uloge u predstavi dodijeljena nagrada "Ivo Serdar".

(Hina) xkt ymc

Pročitajte više