HDZ: Nastavlja se projekt "Raspudić"

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HDZ je na Facebooku odgovorio Nini Raspudiću, koji je ranije danas izjavio kako bi se "prije poturčio pod stare dane nego dao potporu Plenkovićevom HDZ-u". 

"Ni da je posljednji zastupnik na svijetu, HDZ ne bi zvao Raspudića, koji pod krinkom 'velikog desničara' igra za ljevicu. Koji je po nalogu kršitelja Ustava ušao u Most kako bi na desnici otimao glasove u korist komšićevske ljevice i Grupacije 'Lex Perković'. 

Nimalo ne zavidimo političkoj opciji u koju će ga sada odlučiti ubaciti. Nastavlja se Projekt 'Raspudić'", poručili su iz HDZ-a. 

Raspudić: HDZ ne dolazi u obzir

Inače, Raspudić je na N1 televiziji govorio o pregovorima o sastavljanju većine. "Vrlo je jasno sve što smo govorili 4 godine, HDZ ne dolazi u obzir ni u kakvoj kombinaciji, smatramo da vrijedi sklopiti ovu antikorupcijsku opciju", jasan je bio Raspudić. 

Iznio je i svoje predviđanje o tome tko bi mogao sklopiti većinu. "Sve mi ide u smjeru da će HDZ, DP i manjinci složiti većinu. Borit ćemo se do zadnjeg, ali izgledno je da će se ići u formiranje svačije cijene i na kraju do dogovora", naveo je. 

Pročitajte više