50. sjednica povjerenstva za autocestu Zagreb - Split

POVJERENSTVO za ubrzanu izgradnju Autoceste Zagreb - Split održalo je danas pod predsjedanjem premijera Ivice Račana 50. sjednicu.

Predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta Stanko Kovač izvijestio je Povjerenstvo o razminiranosti dionice autoceste Bosiljevo - Split, priopćio je Vladin Ured za odnose s javnosti.

Sve dionice koje će biti završene i puštene u promet 30. lipnja ove godine potpuno su razminirane, istaknuo je Kovač te dodao da je razminiran i sigurnosni pojas od 200 metara s jedne i druge strane tih dionica.

Članovi Povjerenstva raspravljali su o potrebi koordinacije s Upravom za carinu Ministarstva financija o graničnom prijelazu Rupi kao dijelu autoceste Rupa - Rijeka.

Na današnjoj sjednici bilo je govora i o upisu izvlaštenog zemljišta u gruntovnicu.

Sjednici Povjerenstva su osim Račana nazočili zamjenik ministra javnih radova, obnove i graditeljstva Venko Ćurlin, ministar pomorstva, prometa i veza Roland Žuvanić, predsjednik Uprave Hrvatskih autocesta Stanko Kovač i premijerov savjetnik za cestogradnju i tajnik Povjerenstva Muhamed Čokljat, stoji na kraju priopćenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.