Američka mladenka ubijena u vjenčanici: Suprug je izbo pa nazvao sestru i plakao joj preko telefona

SESTRA američke mladenke, koja je pronađena izbodena u vjenčanici, tvrdi da je mladenac kobnog dana zvao svoju sestru te joj je rekao da je nesretnu Estrellu Carreru ostavio krvavu nakon "gadne svađe".

26-godišnja Carrera iz Burbanka je u nedjelju pronađena izbodena u kadi. Obdukcija je pokazala da se radi o nasilnoj smrti. Policija sumnja da ju je ubio 30-godišnjei suprug Arnold Jimenez. Mladenkina sestra Jazmin je kazala da je Jimenezova sestra u nedjelju rekla da je sumnjivac bio nervozan te je plakao tijekom telefonskog razgovora.

Nikome nije rekla da se planira udati


Policija iz Burbanka je izvijestila da istražuje sporni telefonski poziv. "Bilo je to vrlo brutalno ubojstvo", kazao je Joseph Ford iz policije Burbanka te je dodao kako takvi slučajevi još više motiviraju plavce za rad. Nakon što se par u petak navečer vjenčao u Gradskoj vijećnici Chicaga sa prijateljima su otišli na večeru u restoran. Potom su se u limuzini odvezli u noćni klub.

Posljednji puta su viđeni u subotu u 4 sata, a tijelo Carrere je pronađeno u njezinom stanu u Burbanku. Čini se kako ju je Jimenez ubio nekoliko sati nakon što su došli u njezin stan. Ford je kazao da je ubojica imao cijeli dan za bijeg, piše Fox. Majka dvoje male djece Carrera gotovo nikome nije rekla da se planira udati. Prijatelje je u petak navečer pozvala van bez da im je rekla što slavi.

Obitelj je pozvala policiju kada Carrera nije došla po djecu i nije se javljala na pozive. Prijatelji para su rekli da je tijekom njihove dvogodišnje veze bilo nasilnih incidenata, iako ih Carrera nije prijavila policiji.

Pročitajte više