Ćiro Blažević: Ako treba, platit ću jamčevinu za Sinovčića

Foto: FAH

"MENI je jako žao, Reno Sinovčić je čovjek koji je uzimao od svoje obitelji i davao ovdje za jednu radost ljudi, za nogomet. Jako teško mi je ovo prihvatiti da je zatvoren".

Tim je riječima u razgovoru za portal ZDnews.hr uhićenje Sinovčića prokomentirao trener NK Zadra Miroslav Ćiro Blažević. Popularni Ćiro dodaje kako Sinovčićevo uhićenje ništa ne mijenja u njegovom odnosu s klubom. No, dodaje kako će posljedice vjerojatno biti ozbiljne.

"Na mene ništa ne mijenja, ali sigurno je da će tu biti ozbiljnih reperkusija. Mi nemamo predsjednika i to je žalosno, ali ja sam uvjeren da će on već danas izaći na slobodu", izjavio je Blažević.

Na pitanje je li spreman pomoći Sinovčiću s plaćanjem jamčevine ako bude potrebno, možda založiti neku nekretninu, Blažević odgovara:

"Ne trebam ja nekretnine sine moj, ja imam keš. Imam keš i ako bude trebalo, dat ću svoje novce za njegovu jamčevinu".

Rena Sinovčića, vlasnik Voxa i predsjednika nadzornog odbora NK Zadar, policija je uhapsila jutros u Gaženičkoj cesti, na izlazu iz Zadra. Zajedno s njim privedeno je još šest osoba. Navodno ih se tereti za pronevjeru novca NK Zadra i neplaćanje poreza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.