Djevojka na koju je BMW-om naletio 20-godišnjak vratila se u udomiteljsku obitelj: Margareti je potrebna vaša pomoć

Foto: sbonline

MARGARETA SEDLAREVIĆ, jedna od tri djevojke koje su u mjesecu travnju ove godine nastradale u teškoj prometnoj nesreći, vratila se u svoju udomiteljsku obitelj, kod Ane i Đure Dobrić kod kojih je i živjela u posljednjih 12 godina.

Nažalost, Margareta je izgubila desnu nogu, a uz veliko znanje i trud liječnika spašena joj je lijeva noga. Sada joj slijedi dug put oporavka a uz pomoć dobrih ljudi Grada Broda i čitave Brodsko-posavske županije i život dostojan svakog mladog čovjeka koji se unatoč problemima i nedaćama s kojima se susreće i dalje bori, javlja SBonline.net.

Njezina udomiteljica u suradnji s Centrom za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje - Sirius pokrenula je humanitarnu akciju.

Margareta već 12 godina živi u udomiteljskoj obitelji udomiteljice Ane Dobrić čiji je suprug teško pokretan invalid nakon što je prošle godine obolio od rijetkog oblika autoimune bolesti. Uz sve te nedaće Margareta se vratila iz bolnice kod udomiteljice Ane jer je tu okružena ljubavlju i pažnjom i to je njena obitelj. Briga o Margareti je otežana budući su uvjeti smještaja neprilagođeni njenim sadašnjim potrebama. Zbog nedostatka financijskih sredstava Margaretina udomiteljica moli za pomoć kako bi se pomoćna zgrada kuće preuredila i prenamijenila za Margaretino stanovanje. To bi joj omogućilo oporavak, dostojan život i nastavak školovanja.

Stoga je potrebna pomoć u građevinskom materijalu, stolariji, opremi za kupaonu, izvođačima radova i svemu ostalome što bi Margareti bilo potrebno u njenom okruženju jer trenutno boravi u sobi sa bolesnim udomiteljem a oboje trebaju punu njegu. Stoga vas molimo da pomognete Margareti donacijom navedenih građevinskih materijala ili financijskim doprinosom uplatom na račun Centra Sirius, koji je otvoren za tu akciju:

Sirius - Centar za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje

Trnjanska 59A, 10 000 Zagreb

OIB: 96202266101

IBAN: HR8123600001501323396


Kontakt:

Margareta Sedlarević

Međimurska 1c, 35 000 Slavonski Brod

Udomiteljica Ana Dobrić tel: 035/ 273-693

Pročitajte više