Druga tragedija u njujorškoj podzemnoj u mjesec dana: Gurnula nepoznatog muškarca pod vlak i pobjegla

Video: Youtube

DRUGI put u mjesec dana dogodila se tragedija u njujorškoj podzemnoj željeznici. U oba slučaja muškarci su gurnuti pod vlak i poginuli.

Posljednji incident dogodio se sinoć. Svjedoci su za New York Daily News ispričali da je mlada žena, koja je čekala vlak na stanici u Queensu i mumljala, kada je vlak počeo pristizati, ustala s klupe, sleđa prišla muškarcu koji je također čekao te ga gurnula na tračnice neposredno prije dolaska vlaka.

"Još ne znam je li žrtva odabrana nasumično ili postoji neka veza između ubijenog muškarca i žene koja ga je gurnula", rekao je policijski glasnogovornik. Svjedoci kažu kako nisu primijetili da se žrtva i ubojica poznaju.

Ubojica je odmah pobjegla i policija sada traga za njom uz pomoć snimke lokalnog restorana. Radi se o jačoj ženi latinoameričkoga izgleda. Na stanici nije bilo nadzorne kamere.

Početkom mjeseca na isti je način stradao 58-godišnji Ki-Suck Han, također iz Queensa. Policija je kasnije uhitila i optužila 30-godišnjeg Naeema Davisa. Snimka nadzorne kamere pokazala je da su se muškarci svađali prije nego što je mlađi starijega gurnuo pod vlak.

Pročitajte više