Fatalna Barbara "zemunca" koštala slobode: Bojović pao zbog prevelike ljubavi

Foto: Press

ZLOGLASNI vođa "zemunskog klana" Luka Bojović uhićen je jer nije mogao izdržati bez svoje supruge Barbare, žene u koju je ludo zaljubljen i bez koje nikako ne može, piše srpski Press.

Budući da je srpska policija bila upoznata s bliskim odnosom bračnog para, odmah su dojavili španjolskim vlastima kako prvo moraju locirati Barbaru, a potom će lako naći mafijaškog bossa.

Tajni ljubavni sastanci Luke i Barbare

Barbara se s troje djece doselila u turističko naselje u blizini Valencije, gdje je unajmila stan, otvorila bankovni račun pod vlastitim imenom i upisala djecu u školu. Nije se ni pokušavala skrivati, pa ju je španjolska policija vrlo lako locirala.

Vikendom je odlazila na kraća putovanja, a policija vjeruje da se upravo tada nalazila sa suprugom bjeguncem. Budući da su komunicirali šiframa, bilo je teško dokučiti gdje će se točno sastati.

Policija dugo tapkala u mraku

Taman kada su odlučili prekinuti praćenje Barbare, došlo je do preokreta. Uhićenje se dogodilo zahvaljujući Lukinom kumu Vladimiru Mijanoviću, koji je policiju doveo do Bojovića.

U apartmanu koji je Luka unajmljivao nakon uhićenja je pronađeno, uz oružje i pola milijuna eura, nekoliko desetaka ljubavnih pisama koje je dobivao od supruge.

Pala i "kraljica kokaina"

Prije akcije u kojoj je uhićena Bojovićeva grupa, španjolska je policija uhitila i Anu Mariju, na Pirinejima poznatu kao "kraljica kokaina".

U svojoj je vili, svega 20 kilometara od Madrida, imala najmoderniji laboratorij za preradu droge, a policija je zaplijenila oko 300 kilograma kokaina i više od 30 tona ostale droge.

Pročitajte više