Građani na Markov trg Milanoviću donijeli cijev

Foto: Hina

UOČI sjednice Vlade, skupina građana na Markov trg je donijela cijev, aludirajući na premijerov posljednji posjet poplavljenim područjima. Okupljeni su članovi Građanske inicijative mladih i tvrde da ne pripadaju niti jednoj stranci.

"Mi smo se okupili danas ovdje kako bi uručili Zoranu Milanoviću cijev. Čuli smo da ima problema kod kuće sa instalacijama, i nadamo se da će se naša solidarnost sa njim prenijeti na solidarnost sa svim stradalim na poplavljenim područjima i da će u skorije vrijeme ili pomoći ili otići."

Milanović: Dijete je poginulo, to se nije smjelo dogoditi

Poplavljena područja je Milanović spominjao i na današnjoj sjednici Vlade. Poručio je građanima da Vlada sve nadzire, da su stalno na terenu.

"Prava obnova počinje od sljedećeg tjedna. Idemo punom snagom. Nadzirat ću taj postupak na licu mjesta", kaže Milanović i dodaje da će sada "sve kuće imati fasadu, za razliku otprije 15 godina".

Milanović je također apelirao da građani budu oprezni kada koriste aparate za isušivanje. Prisjetio se tragične smrti 14-godišnjeg Stjepana Vučkovića iz Gunje.

"Oprezno s aparatima za isušivanje. Dogodila se tragedija, jedno dijete je stradalo. To se nije smjelo dogoditi", rekao je Milanović.

Pročitajte više