Građanska akcija ne odustaje od praćenja kampanje Milana Bandića

Screenshot: YouTube 

GRAĐANSKA akcija i dalje je aktivna u postavljanju pitanja gradonačelniku Zagreba Milanu Bandića. Priopćenje sa sinoćnjeg događaja prenosimo u cijelosti.  Bandić je odlučio cijelu stvar dalje radikalizirati te je naredio unajmljenoj bulumenti zaštitara da se počnu s nama fizički obračunavati. Jučer smo grubo napadnuti u Novinarskom domu tijekom još jedne Bandićeve nelegalne predizborne kampanje.
 
Kao što snimka prikazuje, ušetali smo se na JAVNU tribinu kroz otvorena vrata. Kada je Bandić čuo i vidio da smo ušli, naredio je da se na brzinu u prizemlju u fotokopiraonici tiskaju" "pozivnice" i javnu tribinu u roku 5 minuta pretvorio u zatvorenu tribinu. Zatim je ponovo dovukao dvadesetak "ćelavaca" i opkolio Novinarski dom.
 
Tada je počeo cirkus unutar Doma jer smo odbili napustiti tribinu. Kao što snimka pokazuje, ničim izazvani dvojica ''redara'' počeli su se naguravati s dvojicom naših aktivista te je jedan od nas ozlijeđen u napadu i završio je u hitnoj u Draškovićevoj ulici. Dolaskom policije utvrđeno je da od dvadesetak "ćelavaca" samo dvojica imaju zaštitarske licence, a ostatak su unajmljeni batinaši bez ikakvih papira.
 
Međutim nismo se dali zastrašiti. Kako nas se nisu mogli riješiti, Bandić je odlučio pobjeći podvijenog repa na stražnji izlaz. Ali od Građanske Akcije se, naravno, ne može pobjeći.
 
Pozivamo građanstvo i novinare da danas u 18:30 dođu u OS grofa Janka Draškovica, Vrapčanska 7 i u 20:00 OŠ bana Josipa Jelačića, Podgradski odvojak 1 i svjedoče još jednom Bandićevom kršenju zakona. Građanska Akcija će biti tamo.

Pročitajte više