Gradonačelnica Rimac nedostupna, SDP-ovci zadovoljni istragom Uskoka

Foto: SibenikIn

IAKO se još ne može dobiti službena potvrda gradonačelnice Knina Josipe Rimac o tome kako službe Policijskoga nacionalnog Uskoka pregledavaju neke kninske projekte i ugovore, od upućenih izvora neslužbeno se doznaje kako su istražitelji posjetili gradsku upravu.

Navodno istražitelje zanima sporna prodaja zemljišta u vlasništvu grada.

Upućeni izvori navode kako je Policijskome nacionalnom Uskoku najzanimljivija prodaja zemljišta na atraktivnoj lokaciji poduzetniku Milanu Fehiru, direktoru propale drvne industrije GAJ-a. Fehir je zemljište od grada kupio za 1,2 milijuna kuna, a zatim ga je iznimno brzo preprodao trgovačkom lancu Billi za 6,8 milijuna kuna.

Gradonačelnica Rimac danas nije odgovarala na telefonske pozive ni na pitanja koja su joj u vezi s tim slučajem jutros poslana elektroničkom poštom na njezinu adresu.

Predsjednik kninskoga SDP-a Mirko Antunović rekao je za Hinu kako je očekivao da će istraga početi mnogo prije, no, dodao je, ipak je zadovoljan jer se uvodi red na lokalnoj razini.

"Svi se uvijek pozivamo na domoljublje i hrvatstvo, no za mene je domoljublje poštovanje zakona", rekao je Antunović i dodao kako ne želi prejudicirati rezultate istrage Policijskoga nacionalnog Uskoka.

Pročitajte više