Iz Dumovca dojavili da se želi ubiti? Zagrepčanka Jelena Lela "BigMamma" Božić mora prenoćiti na psihijatriji

Screenshot: HRT

ZAGREPČANKA Jelena Lela Božić, poznatija po nadimku "Big Mamma", završila je danas u Psihijatrijskoj bolnici Jankomir, nakon što je iz azila Dumovec stigla prijava policiji da bi mogla počiniti samoubojstvo. Policija je do Jelene stigla danas poslijepodne, dok se nalazila u jednom kafiću u Zagrebu, te su joj objasnili da su primili dojavu iz Dumovca da bi mogla počiniti samoubojstvo te da moraju pričekati dolazak psihijatra. Jelena Lela objasnila nam je cijelu situaciju.

Naime, prije nekoliko dana Jelena je na svom Facebook profilu objavila status da će se "ubiti". Nakon što je objavila sporni status, nitko nije reagirao. Danas je pak (nevezano uz status o samoubojstvu) na svom Facebook profilu objavila fotografije životinja iz Dumovca, nakon čega je iz Azila stigla sporna prijava policiji zbog koje je završila na psihijatriji.

"Ljudi u Jankomiru sam! Prestanite me nazivati, ako vam je stalo vadite me van, ako nije mičite se i ne jebite me više! Dumovec zabrinut hoću li se ja ubiti? tja koji vam je svima kurac? vikend je, organizirajte se i pred Jankomir, ja sam sve učinila za vas kad ste me tražili, sad ja tražim vas! NE ŽELIM PRESPAVATI U LUDARI, ili?", napisala je Jelena Lela na svom Facebook profilu nakon što je smještena u bolnicu na Jankomiru.

Duga bitka s birokracijom

Inače, Jelena već duže vrijeme vodi bitku s Dumovcem, iz kojeg joj odbijaju vratiti njezinog psa Zeru, zbog koje je na noge podigla cijelu internetsku zajednicu. U sedmom mjesecu prošle godine joj je oduzet pas i od tada vodi bitku s birokracijom. Iako je, kako tvrdi, sva dokumentacija "čista" i psa bi joj azil morao vratiti, to se još uvijek nije dogodilo.

Ironičnom smatra upravo činjenicu da su je prijavili iz Dumovca, s kojim već duže vodi bitku za svoju Zeru, a u razgovoru za Index je rekla i da sumnja da će je danas pustiti iz Jankomira. Po nju se u bolnicu uputio prijatelj Mato Pavličević, koji nam je potvrdio da Jelena danas neće biti puštena iz bolnice.

Kontaktirali smo i azil Dumovec, a njihov odgovor i objašnjenje cijele situacije objavit ćemo čim stigne.

Pročitajte više