"Ja čuvam osmijeh za tebe": Humanitarni koncert za obitelji djece oboljelih od malignih bolesti

Foto: Facebook

"JA ČUVAM osmijeh za tebe" naziv je humanitarnog koncerta u organizaciji zaklade Nora Šitum. Godinu dana nakon prerane smrti male Nore njezini roditelji i dalje se bore protiv malignih bolesti. Preko zaklade financijski pomažu obiteljima čija su djeca oboljela od malignih bolesti. Osiguravaju smještaj za obitelji bolesne djece u Zagrebu, a ovog puta pomažu organizacijom koncerta.

"Ja ću se prvo zahvaliti izvođačima, gospodinu Bratošu i ljudima iz dvorane Lisinski koji su se odazvali bezrezervno i dali nam podršku za ovaj koncert", rekla je Đana Atanasovska, Norina majka i osnivačica zaklade Nora Šitum. Na koncertu će nastupiti poznati hrvatski pjevači i bendovi.

"Izvođači su Tony Cetinski, Hari Rončević, Tedi Spalato, Teška industrija, klapa Campanel i drugi."

Koliko je bitno pomagati onima koji to najviše trebaju, zna i Nikša Bratoš koji također sudjeluje u organizaciji ovog koncerta.

"Kad se to spomene, nema razgovora oko toga. Odmah su svi za. Jedino je kod glazbenika pitanje je li taj dan na putu ili je slobodan", rekao je Bratoš.

Koncert će se održati u četvrtak, 3. travnja u velikoj dvorani Vatroslav Lisinski. Počinje u 20 sati, a cijene ulaznica su od 80 do 100 kuna.

"Sav prihod od koncerta je namijenjen socijalno ugroženim obiteljima čija se djeca liječe od malignih bolesti. Na žalost, ima ih puno i previše te se gotovo svakodnevno obraćaju Zakladi za pomoć.", zaključila je Đana Atanasovska.

Pročitajte više